Κύριος Πως Να Τρόπος προβολής λογαριασμών Twitter που έχουν τεθεί σε αναστολή

Τρόπος προβολής λογαριασμών Twitter που έχουν τεθεί σε αναστολή

Μπορείτε ακόμα να δείτε έναν λογαριασμό Twitter που έχει τεθεί σε αναστολή;

Πίνακας περιεχομένων
  1. Μπορείτε ακόμα να δείτε έναν λογαριασμό Twitter που έχει τεθεί σε αναστολή;
  2. Πόσο καιρό παραμένουν κλειστοί οι λογαριασμοί Twitter;
  3. Πώς ξέρετε εάν ο λογαριασμός μου στο Twitter έχει τεθεί σε οριστική αναστολή;
  4. Τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς Twitter που έχουν τεθεί σε μόνιμη αναστολή;
  5. Πώς παρακάμπτετε την αναστολή του Twitter;
  6. σχετικές αναρτήσεις

Λογαριασμοί σε αναστολή

Σε αναστολή Ο λογαριασμός εξακολουθεί να υπάρχει στους διακομιστές Twitter — απλώς δεν είναι προσβάσιμος . Τα tweets και οι πληροφορίες του προφίλ σας είναι κρυμμένα από την προβολή. Εάν κάποιος προσπαθήσει να επισκεφτεί το προφίλ σας στο Twitter, θα δει μια ειδοποίηση ότι ο λογαριασμός έχει τεθεί σε αναστολή.

Πόσο καιρό παραμένουν κλειστοί οι λογαριασμοί Twitter;

Η διάρκεια αυτής της ενέργειας επιβολής μπορεί να κυμαίνεται από 12 ώρες έως 7 ημέρες , ανάλογα με τη φύση της παράβασης.

Πώς ξέρετε εάν ο λογαριασμός μου στο Twitter έχει τεθεί σε οριστική αναστολή;

Το Twitter είναι δοκιμή μιας νέας δυνατότητας που θα ενημερώνει τους χρήστες εάν ο λογαριασμός τους είναι προσωρινά κλειδωμένος ή οριστικά σε αναστολή. Η πλατφόρμα microblogging δοκιμάζει νέες ειδοποιήσεις που θα εμφανίζονται ως banner στο επάνω μέρος του χρονολογίου του χρήστη που θα τον ενημερώνει για την κατάσταση του λογαριασμού του.

Τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς Twitter που έχουν τεθεί σε μόνιμη αναστολή;

Εάν έχετε τεθεί σε οριστική αναστολή, μπορείτε να υποβάλετε ένσταση , σύμφωνα με μια ειδοποίηση, και εάν ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί, αυτή η ειδοποίηση λέει ότι οι περισσότεροι λογαριασμοί αποκτούν πλήρη πρόσβαση σε μια εβδομάδα.

Πώς παρακάμπτετε την αναστολή του Twitter;

δεν μπορείς καταστρατηγήθηκε μια αναστολή του Twitter, μια ενέργεια επιβολής ή μια πρόκληση κατά του ανεπιθύμητου περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε συμπεριφορά που αποσκοπεί στην αποφυγή οποιασδήποτε επανόρθωσης στο Twitter, όπως η δημιουργία νέου λογαριασμού ή η επαναχρησιμοποίηση ενός ήδη υπάρχοντος λογαριασμού.