Κύριος Πως Να Πώς μπορώ να ακυρώσω το Facebook

Πώς μπορώ να ακυρώσω το Facebook

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο Facebook;

Πίνακας περιεχομένων
  1. Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο Facebook;
  2. Τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας στο Facebook;
  3. Πώς μπορώ να σταματήσω το Facebook;
  4. Είναι καλύτερο να απενεργοποιήσω ή να διαγράψω το Facebook;
  5. Τι θα δουν οι φίλοι μου αν απενεργοποιήσω το Facebook;
  6. σχετικές αναρτήσεις

Για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας:
  1. Πατήστε στην επάνω δεξιά γωνία του Facebook.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ρυθμίσεις.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Οι πληροφορίες σας στο Facebook και πατήστε Ιδιοκτησία και έλεγχος λογαριασμού.
  4. Πατήστε Απενεργοποίηση και διαγραφή και επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.
  5. Πατήστε Συνέχεια στη Διαγραφή λογαριασμού και επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.

Τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας στο Facebook;

Όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας, Το Facebook αποθηκεύει όλες τις ρυθμίσεις, τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες σας σε περίπτωση που αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας . Οι πληροφορίες σας δεν έχουν εξαφανιστεί - απλώς είναι κρυφές. Ωστόσο, είναι δυνατή η οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας χωρίς επιλογή ανάκτησης.

Πώς μπορώ να σταματήσω το Facebook;

Πατήστε στην επάνω δεξιά γωνία του Facebook.
  1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ρυθμίσεις.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ιδιοκτησία και έλεγχος λογαριασμού κάτω από τις Πληροφορίες σας στο Facebook.
  3. Πατήστε Απενεργοποίηση και διαγραφή.
  4. Επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού και πατήστε Συνέχεια στην Απενεργοποίηση λογαριασμού.
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες για επιβεβαίωση.

Είναι καλύτερο να απενεργοποιήσω ή να διαγράψω το Facebook;

Με απλά λόγια, αν θέλετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το Facebook οριστικά, διαγράψτε το. Από την άλλη πλευρά, αν προτιμάτε να κάνετε μια προσωρινή αποτοξίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας. … Μόλις επανενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, θα αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις σας και επίσης θα συνδεθείτε ξανά με τους ακόλουθούς σας και τις ομάδες σας στο Facebook.

Τι θα δουν οι φίλοι μου αν απενεργοποιήσω το Facebook;

Όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας στο Facebook, Το Facebook δεν στέλνει καμία ειδοποίηση . Οι φίλοι σας δεν θα γνωρίζουν ότι έχετε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας, εκτός εάν προσπαθήσουν να αναζητήσουν το πλέον απενεργοποιημένο προφίλ σας ή σας ρωτήσουν στον πραγματικό κόσμο.